Reacties/Ervaringen

Schrijf een beoordeling

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 159.69.54.39 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
25 berichten.
Marc Drummen Marc Drummen uit Berghem schreef op 13 april 2020 om 13:14
Bij Lana geweest voor persoonlijke hulp en voor mijn loopbaan. Zij heeft mij geholpen om anders met problemen om te gaan en anders naar situaties te kijken. Het heeft mij geholpen om meer structuur in mijn gedachtes en levenskeuzes aan te brengen. Lana is enorm empathisch en laat je op je gemak voelen.
Dasha Dasha uit Zeist schreef op 29 maart 2020 om 15:00
Beste Lana, Het was en hele bijzondere, fijne ontmoeting in mei 2019. Ik heb bij u 2 coachingstrajecten gevolgd die meteen veranderingen brachten in mij leven. Los van onze sessies had ik veel hulp gekregen via telefoon en berichten. Dat is super fijn, vooral als je advies wilt in bepaalde situatie!!! U staat open voor nieuwe uitdagingen en kennis, daardoor is elke sessie verrassend en anders. Dankjewel voor al uw hulp, tot de dag van vandaag!!! Ik raad zeker al mijn vrienden en familie u aan!! Liefst Dasha
Ohinya Patty Ohinya Patty uit Tilburg schreef op 12 februari 2020 om 14:36
In 2019 heb ik een coachingstraject gevolgd bij Amulet 8. Larysa heeft mij gecoacht en is bijzonder intuïtief en scherp. Op een hele zachte doch rake manier weet ze exact pijnpunten te benoemen, zelfs wanneer je je hier als coachee nog niet bewust van was. De persoonlijke begeleiding van Larysa heb ik als zeer prettig ervaren. Ohinya Patty Recruitment Advies.
Tinus Tinus uit Arnhem schreef op 6 februari 2020 om 18:01
Lana is een professionele en empathische coach die vanuit haar natuurlijke rust goed aanvoelt wat nodig is en afstemt op de persoon wie ze voor zich heeft. Hiermee kan ze goed blinde vlekken weer zichtbaar maken.
Крокосенко Сергей Крокосенко Сергей uit УКРАИНА schreef op 2 december 2019 om 12:57
Этот траект дал мне четко понять чего я хочу, какие у меня цели в жизни. Я рад что у меня появилась такая возможность пройти этот траект. С благодарностью, Сергей
Svetlana Tatjanko Svetlana Tatjanko uit Westervoort schreef op 8 juli 2019 om 23:11
Lana is een zeer goede ervaren coach. Vanaf de allereerste sessie van het project voelde ik haar steun en hulp. Als resultaat van de sessies heb ik een positieve stemming, de mogelijkheid is gekomen om perspectieven te zien en antwoorden te krijgen op mijn vragen. De ondersteuning van een dichtbij staande specialist (coach) geeft meer zelfvertrouwen voor het bereiken van het doel. De feedback helpt (op het juiste moment) het vermijden van mogelijke foute stappen. Het tempo van de sessies helpt volledige aandacht te houden. Het tempo is gebalanceerd, als het te zwaar wordt, wordt er rekening mee gehouden. Het resultaat van de sessies is zeer positief. Lieve Lana-Larisa, bedankt voor alles!
Vincent Marttin Vincent Marttin uit Ewijk schreef op 11 juni 2019 om 18:16
Beste Lana, Ik heb naar volle tevredenheid een training bij je gevolgd. Tijdens deze training heb je me vooral inzicht gegeven daar waar ik mijn aandacht op leg, groeit ( dit geld voor zowel positieve als negatieve zaken ). Ik heb veel aan deze training terug gedacht en inmiddels in de praktijk toegepast. Ik wil je bedanken voor deze les en ik kan een ieder ander aanraden een training bij je te volgen. Met vriendelijke groet, Vincent Marttin
Ad Meijer Ad Meijer uit Apeldoorn schreef op 26 mei 2019 om 21:54
Lana kende ik al een paar jaar en ik wist dat ze coachingstrajecten verzorgt. In één van onze contacten liet ik weten dat ik aan mijn mobiliteit wilden werken. In mijn werk gaat automatisering snel en ik wil niet afwachten tot de realiteit me heeft ingehaald en ik aan de zijlijn kom te staan. Ze stelde voor om een combinatie coachingstraject te volgen met haar en Christ. Christ heeft zich meer vanuit het zakelijke met de coaching bemoeid en Lana vooral uit het persoonlijke perspectief. Lana heeft laten zien dat ze een vakvrouw is. Wat me vooral opviel is dat ze soms met verassende vragen of opmerkingen kwam, waardoor ik bepaalde zaken met andere ogen ben gaan zien. Het was een eerzaam traject waarin ik meer over mezelf ben te weten gekomen. Door het gecombineerde traject zie ik mijn toekomst positief tegemoet en ga ik nu ontdekken wat voor werk echt bij mij past.
Maurice van Ree Maurice van Ree uit Ulft schreef op 4 januari 2019 om 19:58
Ik bedankt Lana voor het traject dat ik gevolgd heb. Dit traject heeft me geholpen om mezelf terug te vinden, het gevoel terug krijgen van wie ik werkelijk ben.
Айгул Равшанова Айгул Равшанова uit Renkum schreef op 28 december 2018 om 22:36
Я благодарю Лану за то что она поддерживала меня на протяжении всего траекта. Я очень довольна и благодарна! С уважением А. Равшанова
Alexander Aniuc Alexander Aniuc uit Haarlem schreef op 18 juli 2018 om 16:28
Ik ben blij en dankbaar met het gevolgde traject van coaching en counseling, het opstellen van een goed business plan en de ondersteuning die ik hiervoor van Lana heb gekregen. Ik ben zelf een ondernemer en vind het heel fijn dat Lana flexibel is ingesteld. Ik kon de coaching en counceling in de praktijk van Amulet 8 ontvangen, bij mij thuis of via skype. Heel handing voor de drukke zakelijke mensen. Ik raad het zeker aan om met Lana in contact te komen. Met vriendelijke groeten, Alexander Aniuc A.A.A. Schilders-& Onderhoudsbedrijf
Nara Hovhannisyan Nara Hovhannisyan uit Duiven schreef op 20 juni 2018 om 20:23
Zo veel geleerd en ontdekt dankzij Larysa. Na maanden bij Larysa een aantal sessies te hebben gevolgd heb ik nu inzicht gekregen over mijn gevoelens en gedachten. Om bewust te zijn van jezelf, weten wat je wil en waar je naartoe wil, vind ik nu gewoon vanzelfsprekend. Ik raad Larysa iedereen aan voor wie het (even) moeilijk heeft en om zijn of haar leven weer op de rit te krijgen. Larysa is een jonge, mooie en wijze vrouw. Bij haar krijg je de aandacht die je nodig hebt. Ze beschikt over een enorme mensenkennis en weet je snel op je gemak te stellen. Kortom erg professioneel en gewoon een schat van een mens!!!
Saly Rey Saly Rey uit Arnhem schreef op 11 oktober 2017 om 11:02
Energie en informatie vormen de basis van het universum. Wij zijn een klein deel van Hem. Zo bestaan we uit energie (materie) en informatie (bewustzijn). Onze connectie met het universum stelt ons in staat om van hem onbeperkte energie en informatie te ontvangen en te kiezen hoe te handelen. Hoe? Soms weten we hoe, soms twijfelen we, en onze Ik(+) strijdt met Ik (-), of we weten helemaal niet hoe moeten handelen. Hoe, weet Lana zeker! Zij vindt het leuk om mensen te helpen en hun ik (+) met Ik (-) te verzoenen. Daar heeft ze me veel geholpen. Dank je wel Lana!
Inge Inge schreef op 10 oktober 2017 om 10:32
Door spirituele coaching leer je in contact te komen met je onderbewustzijn en jezelf te helen. Magisch is de spirituele kracht die Lana bezit om het proces te begeleiden en te versterken. Haar 'weten' is zo bijzonder. Mocht je een spirituele reis willen maken, zodat je meer geluk in jezelf vindt, dan kan ik je haar van harte aanbevelen.
Christ Christ uit Veldhoven schreef op 6 oktober 2017 om 08:18
Larissa is erg goed als coach en counselor. Zij heeft mij enorm geholpen zicht te krijgen op mijn gevoelens en drijfveren. Hierdoor kan ik werken aan het leuker en beter maken van mijn leven! Door haar aanpak van zowel je hoofd als je hart komt ze echt tot de kern. Haar benadering is anders (maar beter!) dan wat ik eerder heb meegemaakt. Lieve Larissa, dank je. Je bent een jonge wijze vrouw!
Jurian Bosch Jurian Bosch uit Apeldoorn schreef op 28 september 2017 om 12:26
Ik heb bij Larissa de opleiding Energie en Interne rust in zakelijk en privé leven afgerond. Naast dat erg warme sfeer die er is, heeft het voor mij veel verandering teweeg gebracht. Larissa is iemand die de oorzaak wil oplossen ipv van alleen een symptoom bestrijden. Dit doet ze heel erg goed. Doordat er steeds een spiegel voor je wordt gehouden kom je er al heel gauw achter waar de zogenoemde blokkades bij je zit. Daarnaast is het ook nog eens zeer informatief. Het is zeker de moeite waard om haar te ontmoeten.
Maria da Silva Maria da Silva uit Zevenaar schreef op 27 september 2017 om 20:37
Hallo allemaal? bij Larissa krijgt iedereen het aandacht die je nodig hebt. ?Ze heeft respect voor haar mensen en beschikt over een enorme mensen kennissen & passie... beter nog, mensen coachen past precies bij Larissa. Ze heeft mij heel snel laten zien en voelen hoe professionel het kan en hoort. Het fijnste vond ik tijdens de coaching was het voelen van hoe vertrouwelijk en aandachtvol je persoonlijk óf in een groep wordt behandeld, top! Meer heb je niet nodig voor om te groeien en liefde te vinden én behouden. Lieve Larissa, bedankt voor alles. Gr, Maria da Silva
Marcel van der Wal Marcel van der Wal schreef op 21 september 2017 om 10:29
Larysa weet op persoonlijke en inspirerende wijze mensen van verschillende achtergrond te coachen. Ze is in staat om binnen een aantallen sessies de minder goede eigenschappen te ontdekken en je de weg te wijzen deze te verbeteren. Ook zal ze tijdens de sessies je leren om de al positief ontwikkelde eigenschappen nog beter te benutten waardoor het zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en vooral het leren omgaan met de verschillende situaties zowel zakelijk als privé. Ik vond de sessies zeker de moeite waard.
Erwin Bosch Erwin Bosch uit Apeldoorn schreef op 13 september 2017 om 11:27
Ik heb bij Larysa de opleiding gevolgt Energie en Interne rust. Deze opleiding heeft een hoop dingen in mijn leven veranderd. Zowel zakelijk als prive. De gemoedelijke sfeer waarin deze opleiding gegeven werd heeft bij mij ertoe gedragen dat ik altijd met plezier naar deze opleiding gegaan bent. Ik ben echt blij dat ik deze opleiding gedaan heb. Dank je wel Larysa
Tanja Ovdienko Tanja Ovdienko uit Velp ( Gelderland) schreef op 12 september 2017 om 19:14
Ik heb een training gevolgd bij Larysa. Larysa is een positieve, enthousiaste en geduldige vrouw die graag voor anderen klaar staat. Ze kan zich goed in personen inleven en weet goed hoe ze met mensen om moet gaan. Zij weet dingen goed over te brengen en duidelijk te maken. Haar trainingen zijn erg nuttig en leuk. Ik zelf heb er veel aan gehad. Ik zou haar zeker aanbevelen. Ze is een mooi persoon en een fijne trainster.